Geboortekaartjes

Kies een mooi design of maak zelf‎

Huwelijk

Jullie hebben "JA" gezegd!

Jubileumkaarten

Verstuur een unieke kaart met foto‎

Familiedrukwerk

Hebben jullie trouwplannen, is er een kleine opkomst of mogen jullie een kindje halen uit een ver land en na vele jaren getrouwd te zijn heeft u een jubilea te vieren.
Dan is een huwelijks-, geboorte-, adoptie- of een jubileumkaart mooi om familie en vrienden uit te nodigen of op de hoogte te stellen voor deze speciale gebeurtenis.
Studio 02 ontwerpt samen met u een eigen unieke kaart.

Ook kunt u kiezen uit de uitgebreide kaartencollectie die u kunt inzien en mee naar huis kunt nemen.

Huwelijk

819008__wedding-rings_p

Jullie trouwdag, één dag in jullie leven die uniek is. Deze heugelijke dag vergt vaak een lange voorbereidingstijd, onder de voorbereidingen behoort ook jullie huwelijkskaart.

Welke uitnodiging verstuur je en wie nodig je uit. De meeste vragen moeten jullie zelf invullen. Kiezen jullie voor 1 soort kaart of maak je onderscheid tussen jullie dag-, receptie- en bruiloftsgasten.

De volgende huwelijk collecties zijn in te zien:
FamilycardsBelarto en Buromac.

Het is ook mogelijk een eigen ontwerp met een foto of tekening te laten maken, zodat het een ‘unieke’ kaart voor jullie wordt.

Geboorte

Jullie verwachten een kindje, dit is een speciale gebeurtenis in jullie leven.

Groot nieuws dat verkondigd mag worden. Een kaartje is bij uitstek het middel om de geboorte van de kleine dame of heer wereldkundig te maken.

Of het gaat om kaartje uit de vele verschillende geboortekaarten collecties FamilycardsBelarto en Buromac of een eigen gemaakt kaartje.

Ook is het mogelijk om ideeën uit het Hummeltje geboortecollectie te zoeken en zo een ‘eigen’ kaart te maken. Voor Studio 02, is elk geboortekaartje uniek!

a sweet baby sleeping on a blanket

Jubileum

champagne kurk 72 dpi

Papier. Katoen. Leer. Hout. Blik. Tin. Koper. Kristal. Porselein. Zilver. Parel. Koraal. Robijn. Saffier. Goud. Smaragd. Diamant. Briljant. Platina. Rhodium. Eik. Ivoor.

Welk jubileum heb jij te vieren?

Een 12,5-jarig huwelijk is niet niets. Laat staan als je al 25 of 40 jaar onder het zelfde dak woont. En waarom zou je niet vieren dat je al 15 jaar in dienst bent bij dezelfde werkgever?

Of het nou met je partner, je werkgever of misschien wel met de leden van je vereniging is: een jubileum staat gelijk aan grote loyaliteit, al jaren lang.

En dat mag best gevierd worden.

Eigen ontwerp kaartje

pantoonwaaier eigenontwerp

Een geheel eigen ontworpen kaart met uw ideeën bijvoorbeeld eigen foto’s of  illustraties  hierin verwerkt is zeer uniek!

We bekijken samen met u wat de mogelijkheden zijn en komen tot een geheel persoonlijke kaart.

Veel mensen denken dat dit een kostbare aangelegenheid is, maar dat valt in de meeste gevallen positief uit.

Rouw

Iedereen is uniek en verdient een uitvaart die bij hem of haar past. Zo ook een persoonlijke kaart, met een foto, een tekening of gediRouw roos wit kleincht om zo dicht mogelijk bij de overleden persoon te blijven.

Ik kan voor u verzorgen:

  • Rouwbrieven
  • Rouwdankbetuiging
  • Liturgie

Kerstkaarten

Kerst

De overgang naar het nieuwe jaar is een unieke gelegenheid om uw klanten met een originele kerst- of nieuwjaarskaart voor de goede samenwerking te bedanken en hen het goede toe te wensen.

Om u een indruk te geven van de mogelijkheden wil ik u wijzen op de websites waar u de collecties kunt bekijken van: Familycards, Belarto, Buromac, Cartotake of Amcocards. U kunt ook de kerst- en nieuwjaarskaarten collecties opvragen, deze worden dan bij u bezorgd.

Een eigen ontwerp behoort ook zeker tot de mogelijkheden!

Een bijzondere foto of aparte illustratie geeft uw kaart een opvallende uitstraling en dit leidt niet automatisch tot hogere kosten.

Graag denk ik met u mee en stel een offerte voor u samen.

VRAAG KOSTENLOOS EEN PRIJSOPGAVE AAN

Heeft u een offerte elders opgevraagd, maar wilt u een gratis second opinion? Wij kijken graag met u mee.